Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Google Play Store 1 Yılda 1 Milyon Uygulama Kaldırdı

Google Play Store 1 Yılda 1 Milyon Uygulama Kaldırdı

Google, Play Store'daki güvenlik standartlarını yükseltmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla önemli bir temizlik yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Google Play Store 1 Yılda 1 Milyon Uygulama Kaldırdı
KAYNAK: Haber Merkezi

Google Play Store, daha güvenli bir platform olma yolunda atılan adımlar kapsamında bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Bu operasyon sonucunda mağazada bulunan uygulama sayısı 1.7 milyona düştü.

 Google Play Store 1 Yılda 1 Milyon Uygulama Kaldırdı

Uygulama Mağazasından 1 Milyon Uygulama Kaldırıldı

Google Play Store, sahte ve dolandırıcılık amaçlı kullanılabilecek uygulamaların önüne geçmek adına 1 milyon uygulamayı kaldırdı. Bu adım öncesinde mağazada yaklaşık 4 milyon uygulama bulunmaktaydı.

Google, Güvenliği Ön Plana Çıkarıyor

Google, Android kullanıcılarının güvenliğini artırmak ve uygulama mağazasını daha güvenilir hale getirmek adına yeni standartlar belirledi. Artık Play Store'da yalnızca yüksek kaliteli uygulamalar yer alacak. Bu uygulamaların temel değerleri arasında kullanıcı deneyimi, teknik kalite, gizlilik ve güvenlik yer alıyor. Bu değerlere uymayan uygulamalar artık mağazada bulunmayacak.

Yeni Ödeme Seçeneği Test Ediliyor

Google Play Store'a gelecek olan yeni bir ödeme seçeneğiyle ilgili bilgiler ortaya çıktı. Kullanıcılar, bir uygulama satın almak istediklerinde ödemeyi başkasına yaptırabilecekler. Test aşamasında olan bu sistem, "Bu öğenin parasını başkasından ödemesini iste" seçeneğiyle kullanıcılara sunulabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalı Çapkını Gerçek Bir Hikâye mi? Seyran Karakteri Gerçekten Var mı?

Yalı Çapkını Gerçek Bir Hikâye mi? Seyran Karakteri Gerçekten Var mı?