Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Son dakika! Martı Tag'a erişim engeli mi geldi? İşte detaylar

Son dakika! Martı Tag'a erişim engeli mi geldi? İşte detaylar

Çokça tartışmalara konu olan ve korsan taşımacılık olarak adlandırılan Martı Tag'a erişim engeli geldi mi? İşte son dakika bilgisi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son dakika! Martı Tag'a erişim engeli mi geldi? İşte detaylar

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda korsan taşımcılık olarak nitelendirdikleri Martı Tag hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alkan Martı Tag ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından kaydetti. 

İşte Mehmet Ali Alkan'ın sosyal medya paylaşımı;

"Odamız Avukatı, Av. Ömer Can Ataş’ın duruşmaya bizzat katılım göstererek Odamızı temsil ettiği; İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin Martı TAG uygulamasına ilişkin almış olduğu karar uyarınca; Martı TAG ve Tag Sürücü uygulamasının HAKSIZ REKABET teşkil ettiği ve ERİŞİMİNİN ENGELLENMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR. Bu karara göre; MARTI TAG UYGULAMASINA ERİŞİM ENGELLENECEKTİR. Esnafımıza hayırlı olsun. Hakkımızı sonuna kadar aramaya devam edeceğiz. Saygılarımla."

OĞUZ ALPER ÖKTEM AÇIKLAMA YAPTI

Basın açıklaması yapan Oğuz Alper Öktem, "İkinci defa Martı TAG’ı durdurmaya yönelik kesin olmayan bir karar verildi. Bu karar üst mahkemeye taşınıyor. Yargılama süreci devam ediyor. Martı TAG kullanmaya aynen devam! Aynı Mahkeme bir önceki durdurma kararını New York Borsası’na açılmak için imza atılan günün ertesinde vermişti. Üst mahkeme bozmuştu. Şimdi aynısını UKOME’nin Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği çıkarma kararından bir gün sonra yapıyor. Mahkemenin taraflı olduğu çok net. Kararın yine üst mahkemeden döneceğine ilişkin güvenimiz tam" dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da bir çocuk sokak köpeğine elini kaptırdı

Antalya'da bir çocuk sokak köpeğine elini kaptırdı