Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Polestar ve Meizu iş birliğiyle Polestar Phone geliyor

Polestar ve Meizu iş birliğiyle Polestar Phone geliyor

Polestar, Meizu ile ortaklaşa geliştirdiği Polestar Phone adlı akıllı telefonunu önümüzdeki ay tanıtacak. Android tabanlı olacak telefon, Google hizmetlerini de destekleyecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Polestar ve Meizu iş birliğiyle Polestar Phone geliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Polestar, otomotiv endüstrisindeki liderliğinin yanı sıra akıllı telefon sektörüne de adım atmaya hazırlanıyor. Şirket, Meizu ile iş birliği yaparak geliştirdiği Android tabanlı akıllı telefonu olan Polestar Phone'u tanıtmaya hazırlanıyor.

Polestar ve Meizu iş birliğiyle Polestar Phone geliyor

Polestar Phone'un özellikleri ve tasarımı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Google Play Console'da görünen listeleme, cihazın Android işletim sistemine sahip olacağını ve Google hizmetlerini destekleyeceğini ortaya koyuyor. Ayrıca, cihazın Meizu'nun arayüzü olan Flyme OS'u kullanacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz sonbaharda yapılan açıklamalarda, Polestar'ın Meizu ile birlikte çalışarak ilk akıllı telefon modeli olan Polestar Phone'u geliştirdiği duyurulmuştu. Telefonun resmi adının "Polestar Phone" olacağı ve henüz bir model numarası belirlenmediği ifade ediliyor.

Beklentilere göre, Polestar Phone'un özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 veya Gen 2 işlemci, yüksek performanslı kamera sistemleri ve geniş ekranlı bir tasarım bulunabilir. Telefonun önümüzdeki aylarda tanıtılması ve başlangıçta Çin pazarında satışa sunulması bekleniyor.

Polestar, elektrikli otomobil üretimindeki başarısını akıllı telefon sektörüne taşıyarak, teknoloji alanındaki varlığını genişletmeyi hedefliyor. Polestar Phone'un lansmanı ve özellikleriyle ilgili daha fazla detayın önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası Başkanı doğalgaz ve elektrik zammını ağzından kaçırdı! Tarih verildi

Merkez Bankası Başkanı doğalgaz ve elektrik zammını ağzından kaçırdı! Tarih verildi