Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Polestar ilk akıllı telefonunu piyasaya sürüyor

Polestar ilk akıllı telefonunu piyasaya sürüyor

Elektrikli otomobil üreticisi Polestar, ilk akıllı telefon modeli Polestar Phone 1’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Polestar ilk akıllı telefonunu piyasaya sürüyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Volvo ve Geely’nin elektrikli otomobil girişimi olan Polestar, bu yeni modeli ile teknoloji dünyasına adım atıyor. Polestar Phone 1, Meizu tarafından üretilecek ve Meizu’nun tasarım dilinden ilham alacak. Düz bir metal çerçeveye ve birbirinden ayrı halkalara yerleştirilmiş üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Arka kameralarda f/1.9 diyafram açıklığına sahip 23 mm’lik ana kamera, 70 mm’lik bir telefoto ve 15 mm’lik bir ultra geniş sensör yer alacak.

Telefonun ön tarafında ise ekrana gömülü selfie kamerası bulunacak. Düz bir ekranı tercih eden Polestar, yan taraflarda kendi markasına yer veriyor. Ayrıca cihazın arka kısmında şirketin logosu bulunacak.

Polestar Phone 1, amiral gemisi kategorisinde olması ve Snapdragon 8 Gen 3’ten gücünü alması bekleniyor. Daha önceki sızıntılar 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolama sunacağını ortaya koydu.

Meizu tarafından geliştirilen telefonun, Polestar’ın araçlarıyla sorunsuz entegrasyon sunması muhtemel görünüyor. Bu konuda Android tabanlı özel bir Polestar OS arayüzünü de görmemiz mümkün.

Polestar Phone’un otomobiller ile etkileşime nasıl gireceği henüz belli değil, ancak Meizu’nun Flyme Auto isimli bilgi-eğlence yazılımını temel alabilir. Telefonun şimdilik Çin pazarına sunulması bekleniyor. Polestar Phone 1, teknoloji ve otomobil dünyasında heyecanla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
07 Gençlik Ata’nın huzurunda

07 Gençlik Ata’nın huzurunda