Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Microsoft OpenAI’den kovulan CEO Sam Altman’ı işe aldı

Microsoft OpenAI’den kovulan CEO Sam Altman’ı işe aldı

Microsoft CEO'su Satya Nadella, OpenAI'den kovulan Sam Altman'ın geri dönme ihtimalinin olduğunu ve böyle bir duruma engel olmayacaklarını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Microsoft OpenAI’den kovulan CEO Sam Altman’ı işe aldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Microsoft, geçtiğimiz hafta OpenAI’den kovulan CEO Sam Altman ve istifa eden yönetim kurulu üyesi Greg Brockman’ı yeni yapay zeka araştırma ekibinde işe aldı. Microsoft CEO’su Satya Nadella, CNBC’ye verdiği röportajda, Altman ve Brockman’ın geri dönme ihtimallerinin olduğunu ve böyle bir duruma engel olmayacaklarını belirtti.

Her iki seçeneğe de açığım

Nadella, ‘Microsoft, OpenAI ile ortaklık kurmayı seçti ve bu, OpenAI’deki insanların orada kalmasına veya Microsoft’a gelmesine bağlı, bu yüzden her iki seçeneğe de açığım.’ dedi. Bu açıklama, Microsoft’un Altman’ın geri dönmesinde herhangi bir engel teşkil etmeyeceğini gösteriyor.

Nadella ayrıca, Microsoft’un OpenAI’de yatırımcı ilişkileri de dahil olmak üzere yönetimle ilgili bir şeylerin değiştiğini görmek istediğini belirtti. OpenAI, bir kar amacı gütmeyen kuruluş tarafından yönetiliyor ve Microsoft da dahil olmak üzere yatırımcıların söz konusu yönetim kurulunda söz haklarının bulunmadığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’da Orman Yangını Korkuttu

Gazipaşa’da Orman Yangını Korkuttu