Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max tasarımları sızdırıldı!

iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max tasarımları sızdırıldı!

Apple, iPhone 16 Pro için daha ince ve hafif bir tasarım, gelişmiş kamera özellikleri ve daha dayanıklı malzemelerle modern bir estetik sunmayı planlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max tasarımları sızdırıldı!
KAYNAK: Haber Merkezi

MacRumors, Apple'ın şirket içi tasarımlarına dayanarak iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in maketlerini paylaştı. Bu maketler, isimsiz kaynaklardan elde edilen yeni bilgilere dayanıyor ve MacRumors, Apple'ın prototiplerinin hala kesinleşmediğini, ancak yeni Pro modellerinin muhtemelen bu maketlere benzer olacağını belirtiyor.

Chip'in haberine göre, yeni iPhone 16 Pro maketleri genel olarak iPhone 15 Pro'ya benzese de bazı önemli farklılıklar mevcut. MacRumors'a göre, ekranlar daha büyük olacak, her birinde kapasitif Çekim düğmesi bulunacak ve şu anda iPhone 15 Pro Max'e özgü olan 5x tetraprism telefoto kameranın 2024'te her iki Pro modelinde de yer alacağı iddia ediliyor.

Iphone 16 1

Birden fazla rapor, iPhone 16 Pro'nun (kod adı Diablo) 6,3 inç ekran boyutuna sahip olacağını ve iPhone 16 Pro Max'in (kod adı Lightning) 6,9 inç ekran boyutuna sahip olacağını öne sürüyor. Karşılaştırıldığında, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max sırasıyla 6,1 inç ve 6,7 inç ekranlara sahipti. MacRumors, bu ekran büyüklüğündeki artışın yeni kameraya uyum sağlamak için olabileceğini öne sürüyor.

Düğmelerle ilgili olarak, Apple'ın farklı düzenleri değerlendirdiği ancak sonunda tanıdık bir düzende karar kıldığı belirtiliyor. Cihazın sağ tarafındaki yeni Çekim düğmesi dışında tüm düğmeler aynı yerlerinde bulunacak.

Iphone 16

Bloomberg'den Mark Gurman, yakın tarihli bir bülteninde Çekim düğmesinden "video çekmek için yeni bir özel düğme" olarak bahsetti. MacRumors'a göre, bu düğme ses ve güç düğmelerinden farklı olarak iPhone'un çerçevesiyle aynı hizada olacak.

Titanyum kullanılacak

Raporda ayrıca, Apple'ın iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'i üretmek için iPhone 15 Pro'da kullandığı Grade 5 Titanyumu kullanacağı belirtiliyor. Apple'ın belgelerinde yeni bir renk sunma planlarının olduğuna dair işaretler olmasına rağmen, MacRumors iPhone 16 Pro'nun yeni renk grubu hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Berat Efe Parlar'ın annesi neden öldü? Dilek Parlar kimdir? Hastalığı neydi?

Berat Efe Parlar'ın annesi neden öldü? Dilek Parlar kimdir? Hastalığı neydi?