Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji iPhone 15'te bir skandal sorun daha çıktı

iPhone 15'te bir skandal sorun daha çıktı

Türkiye'de lansmanı yapılan iPhone 15 serisi, önceki ısınma sorunlarının ardından şimdi de Wifi bağlantısı sorunlarıyla mücadele ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
iPhone 15'te bir skandal sorun daha çıktı

Apple, her yıl iOS için önemli güncellemeler sunuyor. Bu genelde sorunları gidermeye yönelik olsa da, zaman zaman kullanıcıların beklentilerini karşılamada başarısız olabiliyor.

Son birkaç hafta içinde Türkiye'de piyasaya sürülen iPhone 15 serisindeki fiyatlar, birçok vatandaşın eleştiri oklarını üzerine çekti. Yüksek fiyatlar nedeniyle cihazı alamayanlar, alanlar arasında yaşanan sorunlar da dikkat çekiyor.

Başlangıçta aşırı ısınma sorunlarıyla karşılaşan iPhone 15, şimdi de Wi-Fi sorunlarıyla mücadele ediyor. İnternet üzerindeki şikayetler, özellikle Wi-Fi bağlantısının periyodik olarak kesildiğini belirten kullanıcılar arasında yaygın.

Bazı kullanıcılar, iPhone 15 Pro'larında Wi-Fi bağlantısının kesildiğini, ancak diğer tüm cihazlarda sorunsuz çalıştığını belirtiyor. Geçici bir çözüm olarak, bir kullanıcı Wi-Fi kanal aralığını belirli frekansta ayarlamanın sorunu çözdüğünü iddia ediyor. Başka bir kullanıcı ise, "Bağlandım ama zaman zaman iPhone'um hiç veri almıyor, bu yüzden uçuş moduna alıp tekrar kapattım ve tekrar çalışıyor" şeklinde bir deneyimini paylaşıyor.

Apple, bu tür sorunlara çözüm getirmek adına hızlı bir şekilde güncellemeler yayınlamaya devam ediyor, ancak kullanıcıların beklentilerini karşılamada zaman zaman zorlanabiliyor.

ekran-alintisi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden okula destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden okula destek