Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Geleceğin Karavanı: Pebble Flow

Geleceğin Karavanı: Pebble Flow

Kaliforniya merkezli girişim Pebble, yenilikçi Flow RV modelini tanıttı. Elektrikli, uzaktan kumandalı ve sezgisel bir arayüze sahip olan Flow RV, karavancılık deneyimini baştan yaratmayı hedefliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Geleceğin Karavanı: Pebble Flow
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Kaliforniya merkezli girişim Pebble yenilikçi elektrikli, uzaktan kumandalı ve sezgisel bir arayüze sahip olan Flow RV karavancılık deneyimini baştan yaratacak.

Pebble'ın tasarım şefi Page Beermann, "Geleneksel karavanlar oldukça karmaşıktır. Her biri kendi kontrol ara yüzüne sahip olan çok sayıda ayrı alt sistemden oluşuyorlar ve bu da onların çalıştırılmasını oldukça zorlaştırıyor. Flow RV, bu karmaşıklığı ortadan kaldırarak karavancılık deneyimini daha kullanıcı dostu ve keyifli hale getiriyor." ifadelerini kullandı.

Flow RV'nin en dikkat çeken özelliklerinden biri, tüm araç için merkezi kontrol merkezi görevi gören sezgisel ve mantıklı arayüzü. Bu arayüz, karavanın tüm sistemlerini tek bir noktadan kontrol etmeyi mümkün kılıyor. Ayrıca, entegre bir iPad'e sahip olması, kapsamlı bir kullanım kılavuzu ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Flow RV, 25 metre uzunluğundaki gövdesine rağmen, kompakt bir tasarıma sahip. Bu da onu şehir içinde ve dar yollarda manevra yapmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca, 45 kWh LFP bataryasıyla bir hafta boyunca şebekeden bağımsız bir şekilde kullanılabiliyor.Flow RV'nin en önemli yeniliklerinden biri, kendinden tahrik sistemi. Bu sistem, çekme işlemini basitleştirerek hem güvenli hem de zahmetsiz hale getiriyor. Pebble'ın son teknoloji ürünü olan "Magic Hitch" teknolojisi, Flow'u otomatik olarak çekici aracınıza bağlayabiliyor.

Flow RV, 2024 yılından itibaren satışa sunulacak. Fiyatı henüz açıklanmadı.

Pebble-Flow-8-scaled

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Husumetin kanlı sonu Burdur'da bıçaklı kavga!

Husumetin kanlı sonu Burdur'da bıçaklı kavga!