Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Elon Musk X'e yeni soluk! Artık herkes kullanamayacak

Elon Musk X'e yeni soluk! Artık herkes kullanamayacak

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı ücretli hale getirmeye hazırlanıyor. Musk, Twitter Premium aboneliği kapsamında, hesaplarını onaylatmayan kullanıcılardan yıllık 1 dolar ücret talep edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elon Musk X'e yeni soluk! Artık herkes kullanamayacak
MUHABİR: Kamer Durdu

Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra platformun bot ve spam sorunuyla mücadele etmek için çeşitli adımlar attı. Bu kapsamda, platformda sahte hesapların tespit edilmesini kolaylaştıran yeni özellikler ekledi. Musk, Not A Bot programı ile de bu sorunu tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Ücret talep edecek

Not A Bot programı, yeni Twitter kullanıcılarından telefon numaralarını doğrulamaları ve yıllık 1 dolar ücret ödemeleri talep ediyor. Bu ücreti ödemeyen kullanıcılar, platformda paylaşım yapamayacak, gönderileri yanıtlayamayacak, gönderileri alıntılayamayacak ve yer imlerine ekleyemeyecek.

Botlara ve spama karşı önlem

Musk, bu programın platformu manipüle etmeye ve diğer kullanıcıların deneyimini bozmaya çalışan botlara ve spam paylaşımlara karşı etkili olacağını savunuyor.

Not A Bot programı şu anda Yeni Zelanda ve Filipinler'de test ediliyor. Musk, bu programın başarılı olması halinde tüm dünyadaki kullanıcılara uygulanacağını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Lideri Bahçeli'den Biden'a: Tarihi bir yanlış

MHP Lideri Bahçeli'den Biden'a: Tarihi bir yanlış