Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Elon Musk X'e 2 yeni premium üyelik paketi getiriyor

Elon Musk X'e 2 yeni premium üyelik paketi getiriyor

Elon Musk, popüler sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra X olarak yeniden adlandırdığı platformda iki yeni Premium üyelik paketini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elon Musk X'e 2 yeni premium üyelik paketi getiriyor
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Ünlü iş insanı Elon Musk, popüler sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra X olarak yeniden adlandırdığı platformda yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Elon Musk, bu sefer iki yeni Premium üyelik paketini duyurdu.

Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra yaptığı değişikliklerle ve platform içinde gerçekleştirdiği güncellemelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, yeni kullanıcıların yıllık 1 dolar ödeme yapacaklarını duyurmuştu. Şimdi ise iki yeni Premium üyelik hakkında bilgi verdi. Musk, X platformunda paylaştığı bir gönderide şu ifadeleri kullandı: "Birisi, tüm özellikleri içeriyor ancak reklamları kaldırmıyor ve daha uygun fiyatlı. Diğeri ise daha pahalı ancak reklamsız."

x-1

Mavi onaylı hesaplar için aylık 8 dolarlık bir ücret getirildi

Şirket, bu haftanın başlarında Yeni Zelanda ve Filipinler'deki yeni kullanıcılardan yıllık 1 dolar ücret almaya başlamıştı. Yeni kullanıcılara sadece gönderileri okuma, video izleme ve hesapları takip etme gibi temel işlemleri gerçekleştirme izni verildi. Bu değişiklikler aynı zamanda sahte hesaplar ve spam hesaplarla mücadele etmek amacıyla hayata geçirildi. Musk, platformdaki reklamları sınırlamak ve engellemek amacıyla çeşitli değişiklikler yapmasının sonucunda platformun gelirini olumsuz etkilediğini kabul etti. Bu nedenle mavi onaylı hesaplar için aylık 8 dolarlık bir ücret getirildi ve reklamverenleri platforma çekmek için indirimli teklifler sunuldu. Bu son gelişme, Musk'ın X platformunu daha fazla kullanıcı dostu ve gelir getirici bir hale getirmeye çalıştığını gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da motosiklet parçaları kaçakçılığı operasyonu

Antalya'da motosiklet parçaları kaçakçılığı operasyonu