Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Teknoloji TECNO Universal Tone ile her cilt tonunun güzelliğini yansıtacak

TECNO Universal Tone ile her cilt tonunun güzelliğini yansıtacak

TECNO, spektral veri tabanını ve bilgilerini entegre eden gelişmiş Yapay Zeka Destekli çoklu cilt tonu görüntüleme teknolojisi olan ‘Universal Tone'u piyasaya sürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TECNO Universal Tone ile her cilt tonunun güzelliğini yansıtacak
KAYNAK: İHA

Akıllı telefon görüntüleme teknolojisinde önde gelen şirketlerden TECNO, spektral veri tabanını ve bilgilerini entegre eden gelişmiş Yapay Zeka Destekli çoklu cilt tonu görüntüleme teknolojisi olan ‘Universal Tone'u piyasaya sürdü.

TECNO'nun açıklamasına göre, Universal Tone, küresel üniversitelerden renk bilimi akademisyenleri ile iş birliği içinde ortak araştırma ve geliştirme yoluyla geliştirildi. Teknoloji, bilimsel araştırmalardan toplanan ve analiz edilen yeni verileri kullanarak, her cilt tonunun renk ve dokusunun doğru ve uygun temsillerini yakalamayı hedefliyor. Universal Tone, akıllı telefon fotoğrafçılığında her cilt tonunun eşsiz güzelliğini gerçekten temsil ederken aynı zamanda tüketicilerin bireysel tercihlerine hitap eden tamamen geliştirilmiş portreler sunuyor.

TECNO Genel Müdürü Jack Guo, 'Şirketimiz, teknolojik gelişmeyi her zaman tüketicilerin topluma ve geleceğe yönelik daha olumlu bir zihniyete sahip olmalarını sağlamanın bir yolu olarak görmüştür. Universal Tone bu misyonu somutlaştırıyor. Daha isabetli temsili görüntülemeyi desteklemek ve dünyanın her yerindeki kullanıcılarımızın çeşitli güzelliklerinin daha doğru bir şekilde yansıtılmasını sağlamak için titiz, bilimsel ve veriye dayalı bir yaklaşımdan yararlanıyor. Böylece tek bir resimde her yüzün görülmesini sağlıyoruz0' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamyon yaşlı adamın canını aldı!

Kamyon yaşlı adamın canını aldı!