Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Donald Trump’tan Taylor Swift’e Ağır Sözler: "Nefret Ediyorum"

Donald Trump’tan Taylor Swift’e Ağır Sözler: "Nefret Ediyorum"

Eski ABD Başkanı Donald Trump, pop yıldızı Taylor Swift’in Kamala Harris’e verdiği desteğe sert tepki gösterdi. Swift, yapay zeka tehlikesine dikkat çekerek Trump’a yanıt verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Donald Trump’tan Taylor Swift’e Ağır Sözler: "Nefret Ediyorum"

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin 2024 başkan adayı Donald Trump, ünlü şarkıcı Taylor Swift'in, Demokratların başkan adayı Kamala Harris'e destek vermesi üzerine sosyal medya platformu Truth Social üzerinden sert bir paylaşım yaptı. 

Trump, "Taylor Swift'ten nefret ediyorum" ifadesini kullanarak, pop yıldızının siyasi duruşunu açıkça eleştirdi.

Swift’in Harris’e desteği yoğun ilgi çekti

Taylor Swift’in Kamala Harris ve yardımcısı olarak seçtiği Tim Walz için yaptığı destek açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Swift, bu açıklamayı Instagram hesabından paylaşarak oyunu Harris'ten yana kullanacağını duyurdu. Paylaşım, kısa sürede 10 milyondan fazla beğeni alarak büyük bir etkileşim sağladı.

Yapay zeka tartışması gündemde

Trump, paylaşımında ayrıca, Swift’in yapay zeka ile oluşturulmuş bir fotoğrafını kullanarak, şarkıcının desteğini aldığını iddia etti. Ancak Swift, bu durumu yalanlayarak, yapay zeka tehlikelerine dikkat çekti. Swift, bu yanıltıcı paylaşıma karşı Harris’e olan desteğini daha da netleştirdi.

Harris’in kampanyasından Swift’li göndermeler

Kamala Harris'in kampanya ekibi, Trump’ın paylaşımına Taylor Swift’in 28 şarkısına atıfla hazırladıkları bir açıklama ile yanıt verdi. Açıklamada, Amerikan halkının Trump’ın kaotik ve bölücü döneminden kurtulmak istediği, Harris’in ise Amerika’nın fırsat dolu geleceğini güvence altına alacağı mesajı verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İdil Bilgen Kimdir? İdil Bilgen Kaç Yaşında ve Mesleği Nedir?

İdil Bilgen Kimdir? İdil Bilgen Kaç Yaşında ve Mesleği Nedir?