Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple'ın iPhone 15 kılıfı Amazon'da kullanıcıların eleştirileriyle karşılaşıyor

Apple'ın iPhone 15 kılıfı Amazon'da kullanıcıların eleştirileriyle karşılaşıyor

iPhone 15 serisi için üretilen kılıflar, kullanıcıların beklentilerini karşılayamayarak büyük tepki topluyor. Özellikle de kullanılan malzemenin kalitesizliği ve kısa sürede yıpranması, eleştirilerin odağında.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple'ın iPhone 15 kılıfı Amazon'da kullanıcıların eleştirileriyle karşılaşıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Apple, son piyasaya sürdüğü iPhone 15 serisi için ürettiği kılıflarda kullandığı materyal seçimi nedeniyle sert eleştirilere maruz kalıyor. 59 dolarlık yurt dışı fiyatının yanı sıra Türkiye'de 2 bin 159 TL'ye satılan bu kılıflar, kalitesiz bulunmalarına rağmen kullanıcılar tarafından kolayca yıpranıyor ve iade ediliyor.

Apple'ın iPhone 15 kılıfı Amazon'da kullanıcıların eleştirileriyle karşılaşıyor

Apple'ın çevrecilik adına tercih ettiği özel malzeme tartışma yaratıyor

Apple'ın çevrecilik adına tercih ettiği özel malzemelerle ürettiği kılıflar, kullanıcılar arasında ciddi şekilde eleştiriliyor. Özellikle de son iPhone 15 serisi kılıfları, beklenen kaliteyi sunamadığı için büyük tepki çekiyor.

Amazon kullanıcıları iade ve olumsuz yorumlarla dolu

Amazon da bu kılıfları satıyor ancak müşterilerinin büyük bir kısmı ürünü iade ediyor ve olumsuz yorumlar yapıyor. Bu durum, Amazon'un dikkatini çekmiş olacak ki platform, söz konusu kılıfların beklentileri karşılayamadığını belirten uyarılar yayınlamaya başladı.

Kullanıcılar arasında en beğenilmeyen ürün olarak kaydedildi

iPhone 15 için üretilen dokuma kılıflar, Apple'ın en kötü ve en beğenilmeyen ürünleri arasında yer alıyor. Amazon'un dijital mağazasında bu kılıflar, sık iade edilen ürünler arasında yer alıp listeleniyor.

Sorun: Kılıfın hızla yıpranması

Kullanıcılar, kılıfların iç ve dış yüzeylerinin iyi kullanılmasına rağmen hızla yıprandığını belirtiyor. Bu durum, kullanıcıların yaşadığı en büyük sorun olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Derince'de icradan satılık 3+1 144 m² dubleks daire

Kocaeli Derince'de icradan satılık 3+1 144 m² dubleks daire