Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçları devam ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçları devam ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı devam ederken, Borussia Dortmund ve Inter, maçlarını beraberlikle ve galibiyetle tamamladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçları devam ediyor
KAYNAK: İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda oynanan maçlarla heyecan doruktaydı. İlk olarak Borussia Dortmund, PSV Eindhoven deplasmanına konuk oldu. Maç, PSV'nin sahası Philips Stadyumu'nda gerçekleşti. Dortmund, bu zorlu mücadelede rakibi karşısında 1-1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Donyell Malen'ın golüyle öne geçen PSV'ye, Dortmund'dan Luuk de Jong'un 56. dakikada attığı golle yanıt geldi. Bu sonuçla Dortmund, rövanş maçı öncesi avantaj elde etti. Borussia Dortmund'da golün sahibi Malen, 82. dakikada yerini milli futbolcu Salih Özcan'a bıraktı.

Günün diğer mücadelesi ise İtalyan temsilcisi Inter ile İspanyol ekibi Atletico Madrid arasında San Siro Stadyumu'nda gerçekleşti. Inter, bu kritik karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak önemli bir avantaj elde etti. Mücadelenin ilk yarısı golsüz sonuçlanırken, Inter'de sakatlanan Marcus Thuram'ın yerine oyuna dahil olan Marko Arnautovic, 79. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca Inter, sahadan 1-0 galip ayrılarak rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde etti. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Inter'de 90 dakika sahada kaldı.

Çeyrek final için büyük öneme sahip olan rövanş maçları, 13 Mart Çarşamba günü oynanacak.Borussia Dortmund ile PSV Eindhoven arasındaki rövanş maçı ve Atletico Madrid ile Inter arasındaki mücadele, takipçileri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 21 Şubat 2024 Çarşamba Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 21 Şubat 2024 Çarşamba Bugünün Kararları Neler?