Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Sivasspor ve Adana Demirspor 1-1 berabere!

Sivasspor ve Adana Demirspor 1-1 berabere!

Süper Lig'in heyecan veren maçlarından biri, Sivasspor ile Adana Demirspor arasında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleşti ve mavi-lacivertli taraftarlar, bu mücadelede takımlarını yalnız bırakmadılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivasspor ve Adana Demirspor 1-1 berabere!
KAYNAK: İHA

Sivasspor ile Adana Demirspor arasında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleşti. Bu mücadele sadece saha içinde değil, tribünlerde de büyük bir coşkuya sahne oldu. Sivasspor taraftarları, takımlarını yalnız bırakmazken, Adana Demirsporlu taraftarlar ise deplasman sevgisiyle Sivas 4 Eylül Stadı'nın atmosferini renklendirdi. Taraftarların tutkulu desteği, maçın başından sonuna kadar sürdü ve heyecanı doruğa taşıdı.

++++adana demirspor

Adana Demirspor taraftarları ise deplasman heyecanını en üst düzeye taşıdılar ve Sivas 4 Eylül Stadı'nın deplasman tribününü büyük ölçüde doldurdular. Maç öncesinde, Adana Demirspor tribünü futbolcularına ısınma esnasında tezahüratlarla destek verirken, mücadele başladığında da coşkulu tezahüratlarına devam ettiler. Taraftarların tutkulu desteği, maçın atmosferine ayrı bir renk kattı.

Maç sonucu 1-1 olarak tamamlandı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal

Daha ilk bölümden niyeti belli oldu! Sakla Beni dizisinde büyük skandal