Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Serdar Saatçı Türkiye Milli Takımı Kampından Ayrıldı

Serdar Saatçı Türkiye Milli Takımı Kampından Ayrıldı

Türkiye Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası için Almanya'da devam eden kamp çalışmalarında, Ümit Milli Takım oyuncusu Serdar Saatçı'nın kamp tesislerinden ayrılması dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serdar Saatçı Türkiye Milli Takımı Kampından Ayrıldı
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için kamp çalışmalarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nın Almanya'daki kamp tesisinde yaşanan gelişmelere ilişkin bilgi verildi. Ümit Milli Takım oyuncusu Serdar Saatçı, takımın Barsinghausen'deki kamp sürecini tamamladıktan sonra tesislerden ayrıldı.

Serdar Saatçı'nın Kamp Ayrılışı

Serdar Saatçı'nın, Türkiye'nin EURO 2024 kampı için Polonya'dan Almanya'ya seyahat eden kafilede yer aldığı belirtildi. Oyuncunun, takımın antrenman programını tamamladıktan sonra sabah saatlerinde kamp tesislerinden ayrıldığı kaydedildi. TFF yetkilileri, Saatçı'nın ayrılışının planlı olduğunu ve milli takım kadrosuna döneceğini ifade etti.

TFF'nin Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Serdar Saatçı, A Milli Takımımızın EURO 2024 kamp çalışmalarına katılmak üzere, Polonya'dan Almanya'ya gelen kafileye dahil edildi. Oyuncumuz, başarılı bir şekilde antrenmanları tamamladıktan sonra takım kampından ayrılmıştır" denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
17 Haziran 2024: Bugün Dünya Ne Günü?

17 Haziran 2024: Bugün Dünya Ne Günü?