Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Mersinli milli kick boksçu Atina ve Bakü yolcusu

Mersinli milli kick boksçu Atina ve Bakü yolcusu

Akdeniz Belediye Spor Kulübü'nün milli kick boks sporcusu Hatip Emlek, Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda madalya hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersinli milli kick boksçu Atina ve Bakü yolcusu
KAYNAK: İHA

Mersin'de, Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden milli sporcu Hatip Emlek, Makedonya'da gerçekleştirilen şampiyonayı kazanarak kente döndü. Bu başarıyla moral bulan Emlek, yeni hedeflerini belirledi.

Uluslararası Arenada Mücadele Verecek

Hatip Emlek, 6 Eylül'de Bakü'de gerçekleştirilecek Profesyonel Boks Müsabakası'na katılacak. Ardından, 2-10 Kasım tarihleri arasında Atina'da düzenlenecek Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda milli takımı temsil edecek. Milli sporcu, büyük başarılar elde etmek için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

A W264323 02 Result

Başkan Sarıyıldız'dan Destek Mesajı

Emlek, kulüp başkanı Nuri Ay ve antrenör Nasır Kandemir ile birlikte Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sarıyıldız, 'Spor kulübümüzün değerli bir sporcusu olan Hatip Emlek kardeşimiz, daha önce de Avrupa ve dünya şampiyonalarında birçok başarı elde etti. Her zaman destekçisi olduğumuz Hatip'in bundan sonraki süreçte de yanında olacağız.' dedi. Emlek'in Bakü ve Atina'daki mücadelelerinden başarıyla döneceğine olan inancını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da gemide kalp krizi geçiren mürettebat kurtarıldı

Antalya'da gemide kalp krizi geçiren mürettebat kurtarıldı