Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kick Boks Takımı Denizli’de 5 madalya kazanarak geri döndü

Kick Boks Takımı Denizli’de 5 madalya kazanarak geri döndü

Kemer Belediyesi Kick Boks Takımı, Denizli'deki müsabakalardan 5 madalya ile dönerek büyük bir başarı elde etti. Başkan Topaloğlu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kick Boks Takımı Denizli’de 5 madalya kazanarak geri döndü
KAYNAK: İHA

Kemer Belediyesi Kick Boks Takımı, Denizli'de düzenlenen 6. İller Arası Kick Boks Ligi'nin 1. Etap müsabakalarında büyük bir başarı elde etti ve 5 madalya ile döndü.

Başarı Dolu Müsabakalar

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde gerçekleştirilen organizasyona 9 sporcu ile katılan Volkan Kaplan yönetimindeki Kemer Belediyesi Kick Boks Takımı, toplamda 5 madalya kazanarak adından söz ettirdi.

A W154515 01

Elde Edilen Dereceler

Müsabakalarda, büyük kadınlar 70 kiloda Betül Coşkun, genç erkek 51 kiloda Galip Akif, yıldız erkek 47 kiloda Tuğberk Budak birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Ayrıca, genç erkek 60 kiloda Fatih Şimşek ve minik erkek 47 kiloda Armanç Rodi Şeker ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Alkış Toplayan Performanslar

Müsabakalarda, Kemer Belediyesi Kick Boks Takımı sporcuları Buğra Gürcan, Emir Saz, Rüzgar Yalın ve Solin Şeker de gösterdikleri üstün performanslarla dikkatleri üzerlerine çekti ve alkış topladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerin meyvelerini toplamaya devam ediyoruz" diyerek takımın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kick boks branşında Kemer Belediyesi Kick Boks Takımının başarılı performansını vurgulayan Başkan Topaloğlu, son organizasyonda elde edilen 5 madalya ile gurur duyduklarını belirterek, sporcuları ve Antrenör Volkan Kaplan'ı tebrik etti.

A W154515 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da 2 kişinin öldüğü feci kaza güvenlik kamerasında!

Alanya'da 2 kişinin öldüğü feci kaza güvenlik kamerasında!