Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kepez’de Tenisli Cumhuriyet Coşkusu

Kepez’de Tenisli Cumhuriyet Coşkusu

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Cumhuriyet Bayramı’nı özel bir etkinlikle kutladı. Kulüp, 3. Kepez 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nı düzenledi. Üç gün süren bu heyecan dolu turnuvada, tenis severler kıyasıya mücadele etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de Tenisli Cumhuriyet Coşkusu
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Turnuvanın finalinde, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır da dostluk maçı yaptı. Kadınlarda Gülay Merak, artı 40 erkeklerde Engin Karayel, eksi 40 erkeklerde İsmet Taşçı ve miks’te Lütfihan Kostak ile Döndü Kunt çifti birincilik kupasını kaldırdı.

Ödül Töreninde Neler Oldu?
Ödül töreninde en yaşlı oyuncu, centilmen oyuncu, seyirci gibi alanlarda da madalyalar verildi. Bu sayede gelenekselleşen turnuvanın dostluk havasında geçmesi sağlandı.

Kepez’de Altın Çağ
Yaklaşık 100 tenisçinin katıldığı turnuvayla Cumhuriyet coşkusunu bir kez daha yaşadıklarını belirten Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, “Bu keyifli organizasyon ile birlikte Kepez’e altın çağ yaşatan Başkan Hakan Tütüncü sayesinde ilçemiz birçok yenilik gördü. Emeği geçenlere teşekkürler.” diye konuştu.

Tenis Sporu Kepez’de Nasıl Gelişti?
İlk turnuvaya başlanırken Kepez’de tenis olur mu, olursa ne gibi zorluklar yaşanır gibi sorular gündeme geldiğini hatırlatan Kulüp Başkanı Hakan Çatal, “Sizlerin katılımıyla bu sporda belli bir noktaya geldik. İlginiz ile tenis sporunu daha da yücelteceğiz’ dedi.

Kepez Gençlik ve Spor Müdürü Yüksel Dorul ise, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını 1 haftadır kutluyoruz. Bu turnuva ile güzel bir bayram havası yaşadık.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK'da yine asansör dehşeti! Ordu KYK Yurdu'ndan halatlar koptu!

KYK'da yine asansör dehşeti! Ordu KYK Yurdu'ndan halatlar koptu!