Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kawhi Leonard 152 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı

Kawhi Leonard 152 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı

NBA’de Los Angeles Clippers, All-Star oyuncusu Kawhi Leonard’ın sözleşmesini uzattığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kawhi Leonard 152 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers, all-star oyuncusu Kawhi Leonard’ın sözleşmesini uzattığını resmi olarak duyurdu. 32 yaşındaki ABD’li basketbolcuyla imzalanan yeni sözleşme, takımın gelecek sezonki performansı için büyük önem taşıyor.

Kawhi Leonard 152 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı

ABD basınında yer alan haberlere göre, Leonard’ın 3 yıllık sözleşme karşılığında 152,4 milyon dolar kazanacağı belirtildi. Bu rakam, Leonard’ın sahadaki performansının yanı sıra takıma kattığı değeri de gözler önüne seriyor.

Kariyerinde 2 NBA şampiyonluğu yaşayan ve 5 kez all-star seçilen Leonard, NBA’deki başarılı kariyerine San Antonio Spurs ve Toronto Raptors formaları giyerek başlamıştı. 2019’da Clippers’a transfer olan Leonard, burada da başarılı bir performans sergileyerek takımın vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi.

Bu sezon NBA’de maç başına 23,8 sayı, 6,1 ribaunt ve 3,4 asist ortalamaları yakalayan Leonard, skorer oyunuyla dikkat çekiyor. Leonard’ın Clippers ile sözleşmesini uzatması, takımın gelecek sezonki hedefleri için büyük bir moral oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lisedeki öğrencisini tac*z etmişti! Cezası belli oldu

Lisedeki öğrencisini tac*z etmişti! Cezası belli oldu