Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Hatayspor kararını verdi Volkan Demirel ile mi devam edecek?

Hatayspor kararını verdi Volkan Demirel ile mi devam edecek?

Teknik Direktör Volkan Demirel, Hatayspor'daki görevine devam ediyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatayspor kararını verdi Volkan Demirel ile mi devam edecek?
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, NTV'de katıldığı bir programda görevine devam edeceğini açıkladı. Beşiktaş maçı sonrası istifa sinyali veren Demirel, 'Bana güvenen insanları yarı yolda bırakamazdım' dedi.

Hatayspor kararını verdi Volkan Demirel ile mi devam edecek?

Programda kariyeri, hedefleri ve deprem bölgesindeki süreci hakkında konuşan Demirel, 'Çok başarılı olmak istiyorum çünkü kolay bir süreç değil, depremden bu yana gelen süreçte çok kafa yordum. Uyumadığım geceler oldu" ifadelerini kullandı. Son Beşiktaş maçının ardından yorgun olduğunu hissettiğini belirten Demirel, "Bu durumu açıkça dile getirdim. Hem benim hem de Hatayspor için, belki bunun daha iyi olacağını düşünmüş de olabilirim o anki psikolojiyle maçtan sonraki kafa yapımla' dedi.

Benim bir yanım Hataylı

2-1'lik Beşiktaş yenilgisinin ardından istifa düşüncesiyle ilgili konuşan Demirel'i vazgeçiren faktör ise futbolcularına, kulübe ve şehre olan bağlılığı oldu. 'Getirdiğim oyuncu sayısı bu sene 18. Bana inanarak geldi herkes, kendimi onların yerine koydum ve dedim ki bu kadar insan sana güvenerek geldi bırakıp gidemezsin. Babam Artvin, annem Rizeli ama benim bir yanım Hataylı, her zaman da öyle kalacak' şeklinde konuşan Demirel'in açıklamaları Hatayspor camiasını rahatlattı.

[poll id="43"][/poll]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Yeni Park Yapımında Sona Yaklaşıldı

Kemer Yeni Park Yapımında Sona Yaklaşıldı