Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'ın Ankaragücü maçının kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın Ankaragücü maçının kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray, Ankaragücü maçı için kamp kadrosunu belirledi. Bazı oyuncuların sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadığı açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'ın Ankaragücü maçının kamp kadrosu belli oldu
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maç için kadrosunu açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, hafta içi yapılan antrenmanlar ve teknik ekibin değerlendirmeleri sonucunda, sakatlık durumları ve performans kriterlerine göre kamp kadrosunu oluşturdu.

Galatasaray'ın kamp kadrosunda, hafif sakatlıkları bulunan Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Tanguy Ndombele'nin yer almaması dikkat çekti. Bu oyuncuların sakatlık riski göz önünde bulundurularak kadroya alınmadığı belirtildi. Ayrıca, daha önce sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech ve Serge Aurier'in de kadroda yer almadığı ifade edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Ankaragücü maçı kamp kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman ve Carlos Vinicius.

Galatasaray'ın Ankaragücü maçının kamp kadrosu belli oldu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Her Gün Bir Bardak İçin Libidonuza Sahip Çıkamayacaksınız!

Her Gün Bir Bardak İçin Libidonuza Sahip Çıkamayacaksınız!