Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Transferde Frene Basmıyor! Yıldız Oyuncu İmzayı Atacak

Galatasaray Transferde Frene Basmıyor! Yıldız Oyuncu İmzayı Atacak

Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Juventus'tan yıldız oyuncu Kostic'i transfer etmek üzere son aşamaya gelen sarı-kırmızılılar, önemli bir eksiği kapatmak üzere.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Transferde Frene Basmıyor! Yıldız Oyuncu İmzayı Atacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, Osimhen transferi ile dikkatleri üzerine çekmişti ancak bu büyük hamlenin ardından bir diğer dünya yıldızını kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Juventus’un tecrübeli oyuncusu Filip Kostic ile anlaşmak üzere. Yönetim, transferde hız kesmeden ilerleyerek takımın ihtiyaçlarına yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Kerem ve zaha'nın yerini kostic dolduracak

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nu Benfica'ya ve Wilfried Zaha’yı Lyon'a göndermesinin ardından sol kanatta önemli bir boşlukla karşı karşıya kalmıştı. Juventus’un kanat oyuncusu Filip Kostic ise bu boşluğu doldurmak için ideal isim olarak belirlendi. Yönetim, transferdeki tüm pürüzleri çözdü ve Kostic’in İstanbul’a gelmesi artık an meselesi.

Transferde son aşamaya gelindi

Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki yıldız futbolcuyu transfer etmek için son aşamaya geldi. Galatasaray yöneticileri ile Juventus arasında yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlandı ve transferde mutlu sona ulaşıldı. Kostic, birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve sonrasında 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Bu transfer, Galatasaray'ın hücum gücünü ciddi anlamda artıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa Kestel’de Dokuma Fabrikasında Çıkan Yangın Söndürüldü

Bursa Kestel’de Dokuma Fabrikasında Çıkan Yangın Söndürüldü