Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Parker Jackson-Cartwright'i kadrosuna kattı

Galatasaray Parker Jackson-Cartwright'i kadrosuna kattı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyun kurucu Parker Jackson-Cartwright ile sözleşme imzaladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Parker Jackson-Cartwright'i kadrosuna kattı
KAYNAK: İHA

Galatasaray Basketbol Takımı, kadrosuna ABD'li oyun kurucu Parker Jackson-Cartwright'ı kattı. Sarı-kırmızılılar, Jackson-Cartwright ile haziran ayında devreye girebilecek opsiyonla birlikte 2024-2025 sezonuna kadar sözleşme imzaladı.

Galatasaray Parker Jackson-Cartwright'i kadrosuna kattı

Kulübün Açıklaması

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 'Galatasaray, 180 cm boyundaki Amerikalı oyun kurucu Parker Jackson-Cartwright ile haziran ayında devreye girebilecek opsiyon ile birlikte 2024-2025 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Son olarak Yeni Zelanda ligi takımlarından New Zealand Breakers forması giyen Parker Jackson-Cartwright’a Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, parçalı formamız ile başarılarla dolu bir yıl diliyoruz' ifadelerine yer verdi.

Oyuncunun Kariyeri

28 yaşındaki basketbolcu, Avrupa'da çeşitli takımlarda mücadele etti. Daha önce Cheshire Phoenix, Saint-Quentin, Telekom Baskets Bonn, ASVEL ve Beşiktaş gibi kulüplerde oynayan Jackson-Cartwright, şimdi Galatasaray forması altında performans sergileyecek.

Geçmiş Başarılar ve Performans

Jackson-Cartwright, son olarak 2023 yazında New Zealand Breakers ile sözleşme imzalamıştı. Bu sezon NBL'de 30 maçta görev alan oyuncu, ortalama 20.6 sayı, 5.8 asist, 2.8 ribaunt ve 1.9 top çalma performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'da Seçim İçin Sandık Başında: Putin 5. Dönem İçin Rekor Oy Almayı Hedefliyor

Rusya'da Seçim İçin Sandık Başında: Putin 5. Dönem İçin Rekor Oy Almayı Hedefliyor