Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'ta Umut Meraş şoku!

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'ta Umut Meraş şoku!

Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Umut Meraş sakatlandı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sol bek oyuncusunda alt baldır arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'ta Umut Meraş şoku!
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Umut Meraş, 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda sol alt baldır bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle antrenmanı tamamlayamadı. Yapılan MR görüntülemesinde, alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve ödem tespit edildi.

Umut Meraş'ın tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandı.

Umut Meraş'ın sakatlığı, Beşiktaş için büyük bir şok oldu. Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray derbisinde sol bek mevkiinde önemli bir eksikle mücadele edecek.

Umut Meraş, bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı.

Umut Meraş kimdir?

Tam adı Cengiz Umut Meraş olan milli sporcu, İstanbul Eminönü doğumludur. Aslen nereli olduğu bilinmeyen futbolcu, bu sebeple İstanbullu olarak kabul edilmektedir.

Umut Meraş kaç yaşında?

Umut Meraş, 20 Aralık 1995 senesinde doğmuştur. 24 yaşındaki futbolcu profesyonel kariyerine 2014 senesinde başlamıştır. Milli takım forması da giyen yetenekli sporcu 1,78 metre boyundadır. Sol bek olarak sorumluluk alan Umut Meraş, bir bekten beklenen temel özellikleri karşılamaktadır. Buna göre bek mevkiinde oynayan oyuncuların; hızlı, dayanıklı, takım çalışmasına uygun, öngörülü, top sürme kabiliyeti ve top çalma yetenekleriyle ön plana çıkması beklenmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Gazze'de sivillerin olduğu tarihi kiliseye de saldırdı!

İsrail Gazze'de sivillerin olduğu tarihi kiliseye de saldırdı!