Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Berkan Kutlu’yu Beklenmedik Şekilde Geri Çağırdı

Galatasaray Berkan Kutlu’yu Beklenmedik Şekilde Geri Çağırdı

Sarı-Kırmızılı takım Galatasaray, yeni sezon öncesinde kadro planlamasını hızlandırıyor. Transfer döneminde Genoa'ya kiralanan milli futbolcu Berkan Kutlu, sarı-kırmızılı formayı giymeye geri dönüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Berkan Kutlu’yu Beklenmedik Şekilde Geri Çağırdı
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, yeni sezon öncesi kadro planlamasını hızlandırıyor. Sarı-Kırmızılılar, daha önce satın alma opsiyonuyla Genoa'ya kiraladığı milli futbolcu Berkan Kutlu'yu beklenmedik bir hamleyle geri çağırdı. 2023-24 sezonu öncesinde 5 milyon euro satın alma opsiyonuyla Genoa'ya gönderilen 25 yaşındaki futbolcu, İtalya'da forma şansı bulmakta zorlanmıştı.

Berkan Kutlu (2)

Genoa'da Serie A ve İtalya Kupası'nda toplam 8 maça çıkan Berkan Kutlu, 328 dakika süre alarak skor katkısı sağlayamamıştı. Bu performansın ardından Galatasaray, genç yeteneği tekrar kadrosuna katma kararı aldı.

Berkan Kutlu (1)-1

Berkan Kutlu'nun Sarı-Kırmızılı formayı giyme süreci, 2026 yılına kadar devam edecek olan kontratıyla birlikte değerlendiriliyor. Genç futbolcunun Türk futboluna daha fazla katkı sağlamak adına alınan bu karar, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de makinalı silah operasyonu

Mersin'de makinalı silah operasyonu