Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fernando Santos'un Çılgınlığı! Oyunculara Sitem Etti!

Fernando Santos'un Çılgınlığı! Oyunculara Sitem Etti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Adana Demirspor Maçında Gol Fırsatlarını Kaçıran Oyuncularını Eleştirdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fernando Santos'un Çılgınlığı! Oyunculara Sitem Etti!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor'u ağırladı ve karşılaşma 0-0 berabere sona erdi. Siyah beyazlı ekip, Pendikspor'a karşı aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından galibiyet arayışında olmasına rağmen, teknik direktör Fernando Santos'un planı beklenen sonucu vermedi.

Fernando Santos-2

Santos, özellikle maçın ikinci yarısında kaçırılan net gol fırsatlarına isyan etti. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte büyük bir üzüntü yaşayan Portekizli teknik adam, oyuncularına saha içinde sık sık talimatlar verdiği gözlendi.

Fernando Santos

Maç boyunca 10 kişi kalan rakipleri karşısında gol atamamanın hayal kırıklığını yaşayan Santos, kulübeden yönlendirmeler yaparak takımını motive etmeye çalıştı. Ancak, istedikleri golü bulamayan Beşiktaş, Adana Demirspor karşısında bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Fernando Santos-3

Santos'un oyuncularını eleştirdiği anlar, maçın ardından gerçekleşen basın toplantısında da yansıdı. Teknik direktör, kaçırılan fırsatların takımın genel performansını etkilediğini ve bu tür maçlarda puan kaybetmenin kendileri için kabul edilemez olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnşaat sektöründe kapanan şirket sayısı 80 bini aştı

İnşaat sektöründe kapanan şirket sayısı 80 bini aştı