Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'de Serdar Saatçi iddaları

Fenerbahçe'de Serdar Saatçi iddaları

Fenerbahçe'nin ara transfer dönemindeki hedefi netleşiyor: Genç yetenek Serdar Saatçı için Braga ile görüşmeler başladı mı? Savunma hattını güçlendirmeyi planlayan sarı-lacivertliler, genç stoperi kadrolarına katmak için hamle yaptı mı?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'de Serdar Saatçi iddaları
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig'in köklü kulüplerinden Fenerbahçe, ara transfer döneminde savunma hattına güçlü bir takviye yapma hazırlığında. Stoper bölgesinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren sarı-lacivertliler, genç yetenek Serdar Saatçı'yı kadrolarına katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe'nin radarına takıldı

Fenerbahçe'nin daha önce Çağlar Söyüncü ile ilgilendiği iddiaları sonrasında, bu kez gözler genç stoper Serdar Saatçı'ya çevrildi. Milliyet'in haberine göre 20 yaşındaki yetenekli stoper, Braga'dan Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere gündemde.

galeri_serdar-saatci_4

Genç stoperle görüşmeler başladı mı?

Serdar Saatçı, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan 1.5 milyon euro karşılığında Braga'ya transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin genç stoper için Braga ile görüşmelere başladığı iddia edilirken, Braga'nın bu transfer konusunda henüz sıcak bakmadığı ifade edildi.

Sezonun başından bu yana Braga ile tüm kulvarlarda 10 maça çıkan Serdar Saatçı, 2 asistlik skor katkısı sağladı. Fenerbahçe'nin genç yetenekle ilgili transfer görüşmeleri devam ederken, taraftarlar heyecanla gelişmeleri bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da anlamlı sergi!

Antalya'da anlamlı sergi!