Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe yeni transferi Krunic'i açıkladı

Fenerbahçe yeni transferi Krunic'i açıkladı

Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe yeni transferi Krunic'i açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Fenerbahçe, transferde önemli bir adım atarak Milan'ın deneyimli orta saha oyuncusu Rade Krunic'i kadrosuna kattı. Sarı lacivertli ekip, sezon sonuna kadar geçerli olan satın alma opsiyonuyla Krunic'i kiraladı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, 'Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile anlaşmaya varmıştır. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak renklerimize bağladığımız oyuncuya ailemize hoş geldin diyoruz' ifadelerine yer verdi.

Rade Krunic, sağlık kontrolünden geçti. Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde Krunic, kan tetkiklerinin ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde detaylı muayeneye tabi tutuldu. Oyuncunun sağlık kontrolü, radyoloji ve kardiyak testlerin başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla sona erdi.

Fenerbahçe yeni transferi Krunic'i açıkladı

Fenerbahçe burada olmamı çok istedi

Rade Krunic, 'Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti. Sonunda buradayım! Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın sahada her şeyimi vereceğimi bilmesini isterim. Mücadele ettiğimiz her kulvarda şampiyonluk için elimden geleni yapacağım' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Genelkurmay Başkanı ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Genelkurmay Başkanı ile görüştü