Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Rade Krunic transferi için teklifte bulundu

Fenerbahçe Rade Krunic transferi için teklifte bulundu

Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Mario Branco, Milan’ın orta saha oyuncusu Rade Krunic’in transferi için Milano’da olduğu bildirildi. Sarı-lacivertli kulüp, Krunic’i kadrosuna katmak için yoğun bir çaba içerisinde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Rade Krunic transferi için teklifte bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Mario Branco'nun, Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic'i kadrosuna katmak amacıyla Milano'da olduğu belirtildi. İtalyan basınına göre, sarı-lacivertli ekip, Krunic için 4 milyon Euro bonservis bedeli ve bonuslar içeren bir teklif sundu. Ancak, Milan'ın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği henüz netlik kazanmış değil.

Fenerbahçe Rade Krunic transferi için teklifte bulundu

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun aktardığı habere göre, Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri için gönderdiği temsilciler, Milan ile pazarlık masasına oturdu. Teklifin detayları arasında 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli olduğu belirtilirken, bonuslarla birlikte toplam bedelin ne kadar olacağı ise henüz açıklanmadı.

Şu anda Milan'da forma şansı bulamayan 30 yaşındaki Krunic'in, Fenerbahçe'ye transferi için yapılan bu girişimler, Milan teknik heyeti tarafından nasıl değerlendirilecek merak konusu. Milan'ın hocası Stefano Pioli'nin daha önce Krunic'in satışına karşı çıkmasına rağmen, oyuncunun son dönemde fazla forma şansı bulamaması transferin önünü açabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da deprem!

Malatya'da deprem!