Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Basketbol Kanadalı Pivot Khem Birch İle Anlaştı

Fenerbahçe Basketbol Kanadalı Pivot Khem Birch İle Anlaştı

Fenerbahçe Basketbol, Kanadalı pivot Khem Birch'i transfer etti. 31 yaşındaki pivot, NBA deneyiminin yanı sıra İspanya ve Yunanistan liglerinde de forma giydi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe Basketbol Kanadalı Pivot Khem Birch İle Anlaştı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Fenerbahçe Basketbol, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında Kanadalı pivot Khem Birch ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli ekip, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Birch ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Khem Birch'in Kariyeri

31 yaşındaki Khem Birch, son olarak İspanyol ekibi Girona'da forma giyiyordu. Burada 12 maçta ortalama 8.8 sayı ve 5.6 ribaund ile oynayan Birch, kariyerinde NBA ekipleri Orlando Magic ve Toronto Raptors ile de mücadele etmişti. Avrupa'da ise Uşak Sportif ve Olympiakos formalarını terletti.

Khem Birch, aynı zamanda Kanada Milli Basketbol Takımı'nın da önemli isimlerinden biri. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Kanada Milli Takımı kadrosunda yer alacak olan deneyimli pivot, ülkesini uluslararası arenada temsil edecek.

Fenerbahçe Beko'nun Khem Birch'i kadrosuna katması, takımın pota altındaki gücünü arttırmayı hedeflediğini gösteriyor. Yıldız pivotun yeni sezonda takıma nasıl bir katkı sağlayacağı ise merak konusu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da o üst geçitten geçenler sekiyor! 7'den 70'e eğlence oldu

Adana'da o üst geçitten geçenler sekiyor! 7'den 70'e eğlence oldu