Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor

Fenerbahçe Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor

Fenerbahçe Fatih Karagümrük'ü yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile oynayacak. Mücadele öncesi Fenerbahçe, 12 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 31 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Karagümrük ise 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 14 puanla 12. sırada bulunuyor.

15. karşılaşma

Fenerbahçe, Karagümrük ile Süper Lig tarihinde bugüne kadar 14 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 9 defa sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 1 kez kazandı. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi. Öte yandan Fenerbahçe, rakibine 64 yıldır mağlup olmuyor.

İç saha karnesi

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde 6 karşılaşmaya çıktı. İlk 5 maçta sahadan galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, son oynanan Trabzonspor müsabakasında bu sezonki ilk yenilgisini yaşadı. Kanarya, iç sahada 6 müsabakada rakip filelere 20 gol gönderdi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sahasındaki 5 maçta da 5 galibiyet elde etti.

En fazla gol atan takım

Sezona 10 maçlık galibiyet serisiyle başlayan Fenerbahçe, geriden kalan 12 haftanın 11'inde rakip filelere gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 31 gol gönderdi. Edin Dzeko, kaydettiği 10 golle takımını sırtlarken, aynı zamanda Süper Lig'in gol krallığı listesinde Mauro Icardi ve Mame Thiam ile birlikte zirvede yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç kadına çarptı diye vatandaşlar duyarlılık çağrısı yaptı

Araç kadına çarptı diye vatandaşlar duyarlılık çağrısı yaptı