Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Döşemealtı'ndan geleceğin başpehlivanları

Döşemealtı'ndan geleceğin başpehlivanları

Antalya'nın Döşemealtı'da , Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yetişen yağlı güreşçiler, geleceğin başpehlivanları ter döküyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Döşemealtı'ndan geleceğin başpehlivanları
KAYNAK: Döşemealtı Belediyesi/Bülten

Kulüp bünyesinde 60'ı lisanslı 200 sporcu, alt boylarda mücadele ederek geleceğin başpehlivanı olmak için çalışıyor. Haftanın 6 günü antrenman yapan alt boy pehlivanları, katıldıkları müsabakalarda da elde ettikleri başarılarla Döşemealtı halkını gururlandırıyor.

Bu yıl içerisinde yapılan bir çok güreşte onlarca madalya kazanan minik boyundan başaltı boyuna kadar onlarca pehlivan, kürsülere ambargo koydu.

Kulüp antrenörü Mustafa Kara, "Kulüp ve Belediye Başkanımız Turgay Genç, ata sporumuz yağlı güreşin gelecek nesillere aktarılması için bizlere sonsuz destek veriyor. Bizde hem kendisini hem de değerli seyircimizi mahcup etmemek için aralıksız olarak mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise, "Gençlerimizin spor yapmaları, sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi bizim en büyük gayemiz. Ata sporumuz yağlı güreşte ise sporcularımız ilçemize madalya ve kupalar getirmek için ter döküyor. Her boyda mücadele eden minik pehlivanlarımız geleceğin başpehlivanı olmak için birbirleriyle yarışıyor. Başpehlivanlarımızın başarısını ise anlatmaya gerek yok. Başta Mega Starımız Ali Gürbüz olmak üzere Ali Altun ve Ali İhsan Batmaz minik pehlivanlara umut oluyor" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
C*nsel içerikli film izletmişlerdi! Bakanlık harekete geçti

C*nsel içerikli film izletmişlerdi! Bakanlık harekete geçti