Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Sergio Ramos’un yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçti

Beşiktaş Sergio Ramos’un yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçti

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ açıkladı. Yüksek maliyet nedeniyle transfer gerçekleşemedi. Peki ya maliyet ne kadar? Detaylar haberde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Sergio Ramos’un yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçti

Transferin gözde ismi haline gelen Sergio Ramos konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig’den Galatasaray ve Beşiktaş’ın görüştüğü yıldız isim için siyah beyazlı kulüpten açıklama geldi.sergioo

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos’un maaş, imza parası ve menajer ücretinin Beşiktaş’a yıllık 15 milyon euro maliyet oluşturduğunu, bu şartlar nedeniyle masadan kalktıklarını söyledi. Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kocadağ şu ifadeleri kullandı.

HER ŞEY ŞAMPİYONLUK İÇİN

Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz diyen Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ “Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

PİYASASI YÜKSEK

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ  “Ramos’un yıllık talebi çok yüksek. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorladım. Beşiktaş’a maliyeti yıllık 15 milyon Euro’yu bulacağı için vazgeçtik. ‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diyorsunuz. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CUMARTESİ ANNELERİ, 960’INCI HAFTADA TERS KELEPÇEYLE GÖZALTINDA

CUMARTESİ ANNELERİ, 960’INCI HAFTADA TERS KELEPÇEYLE GÖZALTINDA