Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Joao Mario Transferi İçin Saatler Sayıyor

Beşiktaş Joao Mario Transferi İçin Saatler Sayıyor

Beşiktaş, Portekizli futbolcu Joao Mario'nun transferi için anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu, 5 milyon Euro bonservis bedeliyle takıma katılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Beşiktaş Joao Mario Transferi İçin Saatler Sayıyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Türkiye'de transfer sezonunun sona ermesine az bir zaman kala Beşiktaş, kadrosuna yeni bir yıldız oyuncu katmaya hazırlanıyor. Portekizli futbolcu Joao Mario'nun transferi için prensip anlaşmasına varıldı ve oyuncuyu taşıyan özel uçak bugün saat 17.50'de İstanbul Havalimanı'na inecek.

Beşiktaş Joao Mario Transferi İçin Saatler Sayıyor

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Joao Mario yarın Türkiye'ye gelerek Beşiktaş ile 2 ya da 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Transfer Ücreti 5 Milyon Euro Olabilir

Beşiktaş'ın Joao Mario transferi için Benfica'ya 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği konuşuluyor. Taraflar arasındaki anlaşmanın nihai aşamada olduğu ve transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.

Geçen Sezon Performansı

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Joao Mario, geçen sezon forma giydiği 51 resmi maçta 9 gol atarken, 4 asist yapma başarısı gösterdi.

Joao Mario Kimdir?

Portekizli futbolcu Joao Mario, 19 Ocak 1993 tarihinde Porto’da doğdu ve günümüzde Benfica forması giyiyor. 31 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, Portekiz milli takımıyla 58 maça çıkmış olup, güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak değerlendirilmektedir.

Joao Mario’nun futbol kariyeri, Porto’nun altyapısında başladı. Genç yaşlarda yetenekleriyle dikkat çeken oyuncu, Sporting Lizbon'da farklı yaş kategorilerinde top koşturdu. 2014-2015 sezonunda Sporting B Takımı’ndan A Takıma yükselerek profesyonel kariyerine adım attı.

2016-2017 sezonunda 44.78 milyon Euro bonservis bedeliyle İnter’e transfer olan Joao Mario, burada önemli bir çıkış yakaladı. İnter'de başarılı performans sergileyen oyuncu, daha sonra West Ham, Lokomotiv Moskova ve Benfica gibi önemli kulüplerde forma giydi.

2023-2024 sezonunda Benfica formasıyla 51 resmi maçta görev alan Joao Mario, 9 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Geçtiğimiz sezon, 20 maçta sol kanat olarak oynayarak bu mevkiide 2 gol ve 4 asistle takımına önemli katkılar sundu. Benfica formasıyla toplamda 149 maçta 38 gol ve 26 asistle etkili bir performans sergiledi. Sporting Lizbon'da ise 127 maçta 36 gole etki etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur-Antalya karayolunda otomobil elektrikli motosiklete çarptı

Burdur-Antalya karayolunda otomobil elektrikli motosiklete çarptı