Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş İstanbulspor maçının mesaisine başladı

Beşiktaş İstanbulspor maçının mesaisine başladı

Beşiktaş, İstanbulspor maçı için antrenmanlara başladı. Sakatlıklar takımı etkilese de siyah-beyazlılar, güçlü bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında 25 Şubat Pazar günü İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip, bu önemli müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Santos Yönetiminde Antrenman Başladı

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde başladı. Basına açık yapılan antrenman, koşu, ısınma ve esneme hareketleriyle başladı.

Beşiktaş İstanbulspor maçının mesaisine başladı

Antrenman, pas çalışmalarıyla devam etti ve ardından minyatür kale maçı yapıldı. Son olarak dar alanda çift kale maçla antrenman tamamlandı. Beşiktaşlı futbolcular, mücadele odaklı çalışmalara ağırlık verdi.

Sakatlıklar Takımı Etkiledi

Dizinde ağrıları bulunan Arthur Masuaku, tedbir amaçlı dinlendirildi. Ayrıca, sakatlıkları devam eden Tayfur Bingöl, Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Yakup Arda Kılıç antrenmana katılamadılar. Teknik ekip, oyuncuların sağlığına dikkat ederek takımın form durumunu korumaya çalışıyor.

Beşiktaş İstanbulspor maçının mesaisine başladı

Yarın Yapılacak İdmanla Hazırlıklar Devam Edecek

Beşiktaş, yarın yapılacak idmanla İstanbulspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürecek. Teknik ekip, takımın eksikliklerini gidermek ve güçlü bir performans sergilemek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Çinli turistlerle ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Çinli turistlerle ilgili açıklama