Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, tarihinin en köklü derbilerinden birini oynamak için karşı karşıya gelecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, uzun süredir devam eden rekabetlerinde 355. kez karşı karşıya gelecekler. İlk maçları 22 Ağustos 1924'te Taksim Stadı'nda başlayan bu rekabette, Galatasaray 126 kez galip gelirken, Beşiktaş ise 114 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasındaki 114 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Ligdeki Durumlar ve Beklentiler

Ligde zirve yarışının içinde olan ev sahibi Beşiktaş, hafta arasında Türkiye Kupası'nda Tümosan Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Fernando Santos'un liderliğindeki siyah-beyazlılar, şu ana kadar 27 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 46 puan topladılar.

Beşiktaş, son 6 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Lig ve Türkiye Kupası'ndaki performanslarıyla dikkat çeken takım, Fernando Santos yönetimindeki ilk derbisine çıkacak. Ayrıca, son 4 resmi maçında kalesinde gol dahi görmedi.

Sakatlık ve Cezalı Durumları

Ev sahibi ekip Beşiktaş'ta 3 futbolcu, derbide forma giyemeyecek. Tayfur Bingöl'ün sakatlığı devam ederken, Gedson Fernandes ile Bakhtiyor Zaynutdinov ise sarı kart cezalısı durumda. Salih Uçan'ın durumu ise maç saati yaklaştıkça netlik kazanacak.

Beşiktaş'ın Ev Sahipliğinde Üstünlüğü

Beşiktaş, 2016 yılında açılan yeni stadında Galatasaray karşısında üstünlük kurdu. İki takım arasındaki ilk derbi 24 Eylül 2016'da 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. Ancak sonrasında Beşiktaş, Dolmabahçe'de oynanan 6 derbiden galip ayrıldı.

Galatasaray'ın Durumu ve Hedefleri

Galatasaray, geride kalan 27 maçlık bölümde 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 72 puan topladı. Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'na veda eden sarı-kırmızılılarda tek hedef, lig şampiyonluğu.

Teknik Direktör Okan Buruk'un Performansı

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, büyük maçlardaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi rakiplere karşı 10 maça çıkan Buruk, 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Beşiktaş derbilerinde ise 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Sarı-Kırmızılılarda Sarı Kart Endişesi

Galatasaray'da Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira, müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcuların derbide kart görmesi halinde Rizespor maçı öncesinde cezalı duruma düşecekler.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki kritik mücadele, hakem Halil Umut Meler'in düdüğüyle saat 19.00'da başlayacak. Futbol tutkunları, bu heyecan dolu doksan dakikayı beIN SPORTS ekranlarından takip edebilecekler.

Beşiktaş Galatasaray Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Amartey, Al Musrati, Rashica, Muçi, Cenk, Semih 

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Sanchez, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış, Kerem Aktürkoğlu, Icardi
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Kan Çiçekleri” Dizisinin Oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’tan Hukuki Açıklama

“Kan Çiçekleri” Dizisinin Oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’tan Hukuki Açıklama