Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Avrupa'ya Nasıl Gidebilir?

Beşiktaş Avrupa'ya Nasıl Gidebilir?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Hatayspor ile 2-2 berabere kalarak önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Siyah beyazlı ekip, son hafta öncesi Avrupa kupalarına katılma şansını tehlikeye attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Avrupa'ya Nasıl Gidebilir?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında düşme hattındaki Hatayspor'u konuk etti ve 2-2 berabere kalarak önemli bir fırsatı kaçırdı. Bu sonuçla birlikte RAMS Başakşehir'in mağlup olduğu haftada dördüncülük şansını değerlendiremedi.

Siyah Beyazlılar Tehlike Altında

Ligde 56 puanla 5. sırada yer alan Beşiktaş, son haftaya girerken bu sırayı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Siyah beyazlı ekip, son hafta 3 puan gerisinde bulunan Kasımpaşa ile oynayacak. Eğer Ziraat Türkiye Kupası'nı alamazlarsa, Avrupa kupalarına katılma şansını Kasımpaşa ile yapacakları maça bırakacaklar.

Avrupa Kupaları İçin Kritik Maç

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup eden Kasımpaşa, bu kez de siyah beyazlı ekibi yenerse, ikili averajla 5. sırayı alarak Avrupa Konferans Ligi'ne katılacak. Beşiktaş ise bu durumda gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alamayacak.

Türkiye Kupası Umudu

Beşiktaş, Trabzonspor'u yenerek Türkiye Kupası'nı kazanırsa, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı elde edecek. Siyah beyazlı ekip için bu galibiyet, gelecek sezon Avrupa arenasında yer alabilmek adına büyük önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bitlis’in görkemli zirvesi Süphan Dağı Mayıs ayında karla güzelleşti

Bitlis’in görkemli zirvesi Süphan Dağı Mayıs ayında karla güzelleşti