Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Antalyaspor ile 56'ncı randevusuna çıkıyor

Beşiktaş Antalyaspor ile 56'ncı randevusuna çıkıyor

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, yarın Tüpraş Stadyumu'nda saat 20.30'da Antalyaspor'u konuk edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Antalyaspor ile 56'ncı randevusuna çıkıyor
KAYNAK: İHA

Beşiktaş, Süper Lig’in 30. haftasında evinde Antalyaspor'u ağırlıyor. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Beşiktaş, puanlarını artırmak istiyor. Süper Lig'de haftanın önemli maçlarından biri olan Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması, yarın saat 20.30'da başlayacak. Beşiktaş, ligde 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 4. sırada bulunuyor. Karşılaşmanın diğer tarafında ise Antalyaspor, 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 8. sıradaki yerini koruyor.

Beşiktaş Antalyaspor ile 56'ncı randevusuna çıkıyor

56. Karşılaşma

Bu, iki takımın Süper Lig’de 56. randevusu olacak. Siyah-beyazlılar, ligde 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 46 puanla 4. sırada yer alırken, Antalyaspor 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle elde ettiği 38 puanla 8. sırada bulunuyor.

Takımların Durumu

Beşiktaş, bu sezon ligde çıktığı 14 iç saha müsabakasında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Evinde 26 puan toplayan Kartal, söz konusu maçlarda 20 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde de 12 gole engel olamadı. Öte yandan, Antalyaspor ligde deplasmanda çıktığı son 3 maçında mağlup oldu ve son 5 mücadelede galip gelemedi.

Siyah-beyazlı kulüp iki maçtır kazanamıyor

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de çıktığı son iki karşılaşmadan 3 puan çıkaramadı. 28. haftada Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’a 1-0 yenilen Beşiktaş, bir sonraki hafta da Gaziantep FK’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Son Durum ve Eksikler

Zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş’ta 8 eksik bulunuyor. Alex Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Al Musrati, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca, Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku sarı kart cezalısı olduğu için görev alamayacak.

Hakem Bilgisi

Beşiktaş - Antalyaspor müsabakasını hakem Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazine ve Maliye Bakanlığı 4 sözleşmeli personel alacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı 4 sözleşmeli personel alacak