Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Yıldız basketbolcu maçta böbreğini kaybetti

Yıldız basketbolcu maçta böbreğini kaybetti

FIBA 2023 Dünya Kupası için karşı karşıya gelen Sırbistan ile Güney Sudan arasındaki maçta bir oyuncu böbreğini kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Nizamettin Özmen

Sırbistan ile Güney Sudan arasındaki maçta meydana gelen olayda, Sırp basketbolcu Borisa Simanic, karın bölgesine aldığı sert darbe sonucu acilen hastaneye kaldırıldı. Simanic'in sağlık durumu ciddiydi ve sonunda bir karar alınarak bir böbreği ameliyatla alındı.

FIBA 2023 Dünya Kupası'ndaki Sırbistan-Güney Sudan maçında yaşanan bu olay sonrasında, Sırp basketbol yıldızı Simanic'in durumu halka açıklandı. O maç sonrasında hastaneye götürülen ve bir ameliyat geçiren Simanic'in böbreği alınmak zorunda kalındı.

Sırbistan Basketbol Federasyonu resmi açıklamasında Simanic'in Pazar günü başka bir ameliyat geçirdiği bilgisini paylaştı ve böbreğinin alındığını doğruladı.

Bu talihsiz olayın ardından, darbeyi alan Güney Sudanlı oyuncu Nuni Omot da bir açıklama yaparak, "Hastaneye kaldırıldığını duydum. Özür diliyorum, kasıtlı kötü bir hareket yapmamıştım. Umarım kısa sürede iyileşir. Dua edeceğim. Kasıtlı kötülük yapan bir oyuncu değilim, hiç olmadım. İzleyen herkese ve özellikle de Borisa Simanic'e derin üzüntülerimi iletiyorum." şeklinde ifadelerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
C*nsel ist*smara uğrayan 11 yaşındaki çocuk intihar etti

C*nsel ist*smara uğrayan 11 yaşındaki çocuk intihar etti