Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Arda Güler Real Madrid'in kasasını dolduruyor

Arda Güler Real Madrid'in kasasını dolduruyor

Türk futbolunun en yetenekli genç yıldızlarından Arda Güler, Real Madrid'e transferiyle hem saha içinde hem de saha dışında büyük bir heyecan yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler Real Madrid'in kasasını dolduruyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Real Madrid'e transfer olduktan sonra gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken genç yetenek Arda Güler, saha içindeki başarısının yanı sıra ticari alanda da İspanyol devine değer katmaya başladı. Kral Kupası'ndaki Arandina maçında takımına galibiyeti getiren Arda Güler'in performansı, taraftarların gözünden kaçmadı.

Arda Güler Real Madrid'in kasasını dolduruyor

18 yaşındaki futbolcunun Real Madrid formasına olan talepler, maçın ardından sanal mağazada büyük bir artış gösterdi. Defensa Central'ın haberine göre, Arda Güler'in formalarına olan taleplerin büyük bir kısmı Türkiye'den geldi. Bu beklenmedik talep artışı, Real Madrid yönetimi tarafından olumlu karşılanırken, Arda Güler'in ticari anlamda yeni bir değer yaratabileceği vurgulandı.

Arda Güler Real Madrid'in kasasını dolduruyor

Arda Güler'in Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi olduğu ve takip edildiği belirtilirken, Real Madrid'in bu durumu kullanarak Fenerbahçe ve ülkedeki diğer kulüplerin taraftarlarının gözünde 'ikinci takım' olarak benimsenebileceği ifade edildi. Arda Güler'in Real Madrid'e hem saha içindeki performansıyla hem de ticaretteki etkisiyle olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar rekor kırarak 30 TL'ye dayandı

Dolar rekor kırarak 30 TL'ye dayandı