Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Angel Di Maria Kararını Verdi! İmzayı Attı

Angel Di Maria Kararını Verdi! İmzayı Attı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Angel Di Maria, Benfica'da kalmayı tercih ederek 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Arjantinli yıldız, geride bıraktığımız sezon Benfica formasıyla 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Angel Di Maria Kararını Verdi! İmzayı Attı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

2023-24 sezonunda Benfica forması giyen ve sözleşmesinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Angel Di Maria, kariyeriyle ilgili kararını verdi. Ünlü spor muhabiri Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre, Arjantinli yıldız Benfica'da kalmaya karar vererek 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın Transfer Girişimi

Beşiktaş, bir süredir Angel Di Maria ile temas halindeydi ve tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyordu. Ancak, Di Maria'nın Benfica'da kalma kararı, siyah-beyazlıların transfer planlarını değiştirdi. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde alternatif isimlerle görüşmelere devam edecek.

Di Maria'nın Benfica Performansı

Geride bıraktığımız sezon Benfica formasıyla toplam 48 maça çıkan Angel Di Maria, sahada 3988 dakika süre aldı. Bu süre zarfında 17 gol atıp 15 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEKNOFEST 2024 Antalya'da: Gençler teknoloji yarışmalarında buluşacak

TEKNOFEST 2024 Antalya'da: Gençler teknoloji yarışmalarında buluşacak