Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Alanyaspor Ankaragücü Maçı Maç Sonucu Önemli Dakikalar!

Alanyaspor Ankaragücü Maçı Maç Sonucu Önemli Dakikalar!

Alanyaspor Süper Lig'in 16.hafta erteleme maçında kendi sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyaspor Ankaragücü Maçı Maç Sonucu Önemli Dakikalar!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Ligde geride kalan haftalarda 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 de mağlubiyet yaşayan Alanyaspor, topladığı 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Bu maçlarda attığı 18 gole karşı kalesinde 25 gol gören Akdeniz ekibinin -7 averajı bulunuyor.

Alanyaspor Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Ankaragücü ise 18 maçta 4 galibiyet - 8 beraberlik ve 6 yenilgiyle 20 puan topladı ve rakibinin bir basamak altında, ligin 12. sırasında yer alıyor. Attığı 22 gole karşılık kalesinde 22 gole izin veren başkent ekibinin -1 averajı bulunuyor.

Hafta sonu oynanan Akdeniz derbisinde Antalyaspor ile karşılaşan Alanyaspor, gol sesinin çıkmadığı maçta evine 1 puanla döndü. MKE Ankaragücü ise aldığı ceza nedeniyle seyirci desteğinden yoksun çıktığı maçta Trabzonspor'a 1-0 yenildi.

A W116312 04

Evinde aldığı bu mağlubiyetle, başkent ekibinin galibiyet hasreti de 5 maça çıktı. Emre Belözoğlu'nun takımı, Trabzonspor maçı öncesinde Beşiktaş, Rizespor,Hatayspor ve Pendikspor ile yaptığı karşılaşmalarda sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

Öte yandan Alanyaspor da son haftalarda kaybetmeyen bir görüntü çiziyor. Ligde çıktığı son beş maçta 3 galibiyet 2 de beraberlik alan Akdeniz ekibi daha uzun bir seriyi en son Aralık 2021 - Şubat 2022 arasındaki yedi karşılaşmalık süreçte yakalamıştı. Takımın başında yer alan Fatih Tekke de teknik direktörlük kariyerindeki en uzun yenilmezlik serisinine ulaşmak için sahaya çıkacak.

A W116312 01

Bu maçta Alanyaspor, galibiyet alarak çıkışını sürdürmek ve zirveye yaklaşmak istiyor. Ankaragücü ise galibiyet alarak galibiyet hasretini sonlandırmak ve düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Alanyaspor Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Alanyaspor - Ankaragücü karşılaşması, Alanya Oba Stadı'nda gerçekleşecek. Saat 17.00'de başlayacak müsabakayı, ligin yeni hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Heyecan dolu mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

A W116312 03

Alanyaspor Ankaragücü maçı İlk Yarı Önemli Dakikalar

15. dakikada Morutan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya Efkan Bekiroğlu arka direkte gelişine sert vurdu top dışarı çıktı.
35. dakikada Efkan Bekiroğlu’nun ceza sahası dışından sağ ayakla şutu az farkla auta gitti.
42. dakikada Efkan Bekiroğlu Yusuf Özdemir'in sağ ayağına müdahale etti. Hakem Direnç Tonusluoğlu sarı kart gösterdiği Efkan Bekiroğlu'na VAR kararı sonrasında direkt kırmızı kart gösterdi.
45+1. dakikada Oğuz Aydın'ın sağ kanattan ortasında, Cordova altıpas içinde yaptığı kafa vuruşunda kaleci Bahadır gole izin vermedi.

Alanyaspor Ankaragücü maçı İkinci Yarı Önemli Dakikalar

48. dakikada Jure Balkovec ceza sahası dışından sol ayağıyla sert vurdu, kaleci Bahadır seken topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
62. dakikada gelişen atakta Leroy Fer, Atakan Çankaya’ya yaptığı müdahale nedeniyle direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. VAR kontrolünün ardından kırmızı kart geçerlilik kazandı.
67. dakikada sağ kanattan Pedro’nun kullandığı köşe vuruşunda Radakovic altıpas içinde kafayı vurdu top filelere gitti. 1-1

A W116312 02
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM Başkanlığı: Sınav ücretleri karlılık seviyesinde değil

ÖSYM Başkanlığı: Sınav ücretleri karlılık seviyesinde değil