Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor A Milli Takım Galler’e Ulaştı

A Milli Takım Galler’e Ulaştı

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu’nun son maçında Galler ile karşılaşmak üzere A Milli Takım, bu ülkeye ulaştı. Berlin’den kalkan özel uçak, Galler’in başkenti Cardiff’teki havalimanına indi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
A Milli Takım Galler’e Ulaştı
MUHABİR: Kamer Durdu

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu’nun son maçında Galler ile karşılaşmak üzere A Milli Takım, bu ülkeye ulaştı. Berlin’den kalkan özel uçak, Galler’in başkenti Cardiff’teki havalimanına indi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı milli takım kafilesini, havalimanında bir grup Türk taraftar karşıladı.

Otele Doğru

Milli takım kafilesi, havalimanında kendilerini bekleyen otobüsle kalacakları otele doğru hareket etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir futbolcu, yarın TSİ 20.45’te karşılaşmanın oynanacağı Cardiff City Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek.

Maç Öncesi Hazırlıklar

Galler’de maç öncesi antrenman yapmayacak milli takım, karşılaşmanın oynanacağı Cardiff City Stadı’nda yarın TSİ 21.15’te yürüyüş gerçekleştirecek. Galler-Türkiye karşılaşması, 21 Kasım Salı günü TSİ 22.45’te başlayacak. Milli takımımıza başarılar dileriz! ⚽??

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hangisi daha zararlı? Yalnızlık mı? sigara içmek mi?

Hangisi daha zararlı? Yalnızlık mı? sigara içmek mi?