Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Mutlu'dan meclis bahçesindeki mangala tepki: Bu nasıl vurdumduymazlıktır?

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Mutlu'dan meclis bahçesindeki mangala tepki: Bu nasıl vurdumduymazlıktır?

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman'ın Meclis bahçesinde mangal yapmasına tepki gösterdi. Mutlu, "Sizin adınıza ben utandım. Sizin adınıza ben halkımdan özür diliyorum. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır? Bu kadar mı açsınız? Bu kadar mı halktan koptunuz?" şeklinde konuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Mutlu'dan meclis bahçesindeki mangala tepki: Bu nasıl vurdumduymazlıktır?
KAYNAK: ANKA

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman'ın Meclis bahçesinde mangal yapmasına büyük bir tepki gösterdi. Mutlu, yaptığı açıklamada, "Sizin adınıza ben utandım. Sizin adınıza ben halkımdan özür diliyorum. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır? Bu kadar mı açsınız? Bu kadar mı halktan koptunuz?" ifadelerini kullandı.

TBMM Genel Kurulu'nda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman'ın Meclis bahçesinde mangal yaktığı anlar sosyal medyada geniş yankı buldu. Teoman Mutlu, bu durumu sert bir dille eleştirerek, milletin yaşadığı zorluklara rağmen böyle bir tutumu kabul etmeyeceklerini belirtti. Mutlu'nun açıklamalarıyla birlikte, bu olay Meclis içinde tartışma yarattı ve kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir Toplu Taşıma Filosuna Yeni Otobüsler Kattı!

Antalya Büyükşehir Toplu Taşıma Filosuna Yeni Otobüsler Kattı!