Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Vekaletle 100. yıl kutlaması yakışmadı!

Vekaletle 100. yıl kutlaması yakışmadı!

CHP'li Nuri Cengiz’in partisinin 100. Yıl kutlamalarında Ankara’ya gitmesine 1980 Öncesi CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanı Recep Durmasür'den tepki geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vekaletle 100. yıl kutlaması yakışmadı!

Nizamettin ÖZMEN / ÖZEL 

Partisine ömrünü veren Recep Durmasür, “9 Eylül'ün tarihimizdeki önemini ve anlamını bilmeyen herhalde yoktur. ‘Benim iki büyük eserim vardır, biri Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Biri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) .’ Bu söz cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüze aittir. Parti binalarımızı da bu sözler süsler” diyerek, 100. yıl törenlerine katılımın azlığını eleştirdi. 

Ana fotoğraf

DUYARSIZ KUTLAMAYA TEPKİ

Durmasür’ün açıklaması şöyle: “Atatürk'ümüzün ‘Türk milleti! Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim. Ne mutlu Türk'üm diyene’ sözleri hala kulaklarımızı gururla ve onurla çınlatıyor.. Kurucumuz bunları söylerken, günümüzdeki kutlamalar bize hiç yakışmadı. Saat 10'daki ATA'mıza çelenk sunumu tam bir vekalet şovu oldu. Böylesi önemli bir günde ölüm ve hastalık dışında hiçbir mazeret kabul edilemez. Sanırım İl başkanımızın, milletvekillerimizin büyükşehir belediye başkanımızın, Muratpaşa, Konyaaltı ve Döşemealtı Belediye Başkanlarımızın çelenk sunumuna katılamayacak kadar bugünden çok daha önemli işleri vardı! Akşam düzenlenen ve iki güzide sanatçımızın katıldığı konser de gereken ilgiyi görmedi. Konsere gelen herkes bu manzarayı içi burkularak izlemiştir. Şimdi soruyorum, bu makamlara gelen yetkililer, partililerimiz ve halkımız olmazsa buralara gelebilirler miydi? Yetkililer, bu kadar önemli bir günde bizlerle olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız!

Bu kadar sönük, baştan savma bu kadar duyarsız kutlama bize hiç yakışmadı... Partimizin kuruluşunun 100. yılı, İzmir'imizin kurtuluşunun 101. yılı kutlu olsun...”

1 (5)-7

1 (4)-7

1 (3)-91 (2)-10

konser boş alan

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Minik Özge en mutlu günü! Okul zili onun içinde çaldı

Minik Özge en mutlu günü! Okul zili onun içinde çaldı