Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Tarih yazacağız”

“Tarih yazacağız”

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan düzenliği toplantı da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Vahdet Afşin Karacan, “Birlik ve kardeşliğin yaşandığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, inanın az kaldı. Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Tarih yazacağız”

Sözlerine Kahramanmaraş merkezli deprem sonucu hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa, geride kalanlara da sabır dileyerek başlayan Başkan Karacan, “İYİ Parti olarak topladığımız yardım malzemelerini deprem bölgesine bizzat giderek ulaştırdık. Çok büyük bir felaket yaşadık ve yaraların sarılması uzun bir süreç alacak. Bu noktada herkesten ricamız deprem bölgesindeki sıkıntıları unutmamasıdır” diye konuştu.

22-1

'TÜRKİYE’Yİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ’

İl başkanı ve yönetim olarak ocak ayındaki genel kurulun ardından göreve başladıklarını dile getiren Karacan, konuşmasına şöyle devam etti:
“İYİ Parti kurulduğu günden bu yana tam bağımsız bir ülke ve her alanda daha iyisini hedefleyen bir Türkiye için mücadele etmiştir ve bugün de bu hedefleri doğrultusunda yoluna devam etmektedir. Ortaya koyduğumuz inançlı mücadelemizi zaferle taçlandırmaya sayılı günler kalmıştır. 14 Mayıs seçimlerinde 21 yıllık enkazı kaldıracağız. Liyakatin esas alındığı, hukukun üstünlüğünün tanındığı, sadece bir takım zümrenin değil tüm toplumun refah seviyesinin yükseldiği, ayrımcılığın değil birlik ve kardeşliğin yaşandığı bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.

23

‘GÜN KARDEŞLİK VE BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞMA GÜNÜDÜR’

Gün sahaya inme, inanç ve azimle kardeşlik ve birlik içinde çalışma günüdür. Bundan ötürüdür ki ülkesine ve şehrine sevdalı tüm vatandaşlarımızın İYİ Parti çatısı altında bir olmaya davet ediyorum. Milletin sesi neredeyse; biz oradayız! Milletin iradesi neredeyse; biz oradayız! Milletin derdi neredeyse; çözümlerimizle birlikte, biz oradayız! Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz.  Birlikte Kazanacağız, tarih Yazacağız.”

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Deprem gerçeğini unutmamalıyız”

“Deprem gerçeğini unutmamalıyız”