Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Süleyman Soylu İBB Çalışanlarına Yönelik İddiaları Yüzünden Mahkemelik!

Süleyman Soylu İBB Çalışanlarına Yönelik İddiaları Yüzünden Mahkemelik!

AKP İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan 550 kişinin terör örgütleri ile ilişkili olduğu iddiasında bulunarak büyük bir tepki ve hukuki süreçle karşılaştı. İBB çalışanları, Soylu'nun iftiralarına karşı "3 kuruşluk" tazminat davası açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süleyman Soylu İBB Çalışanlarına Yönelik İddiaları Yüzünden Mahkemelik!
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Soylu'nun iddialarına sert tepki gösterdi ve siyasi süreci değerlendirdi. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik iddiaları nedeniyle eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mahkemede iftira davası ile karşı karşıya! Soylu'nun açıklamaları üzerine İBB çalışanları, 550 kişinin terör örgütleri ile ilişkilendirilmesi iddiasına karşı 3 kuruşluk tazminat davası açtı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Soylu'nun savunmasına sert tepki gösterdi: "Utanmadan sıkılmadan yalan söyledi, şimdi yan çiziyor."

'İftiraya montajlara sahte broşürlere karşı bir yarışa gireceğiz'

Soylu'nun avukatının "siyaset yapma özgürlüğü ve düşünce açıklama özgürlüğü" savunmasına karşılık Çelik, iftira ve yalanın düşünce özgürlüğü olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi. 2024 yerel seçimlerine dikkat çeken Çelik, "İftiraya, montajlara, sahte broşürlere karşı bir yarışa gireceğiz! Ancak halkımız bu zihniyeti artık tanıyor, kazanacağız!" diyerek, seçim sürecine vurgu yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da  Araç Uçurumdan Uçtu

Antalya’da Araç Uçurumdan Uçtu