Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset "Sizin önünüzde diz çökeceğime ayakta ölmeyi tercih ederim"

"Sizin önünüzde diz çökeceğime ayakta ölmeyi tercih ederim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, tv100'de geçen günlerde gazeteci Uğur Dündar’la yaptığı röportaj sırasında ekranda SADAT'ın reklamı verilmesi üzerine açıklama yaparak tepkisini sert şekilde gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Sizin önünüzde diz çökeceğime ayakta ölmeyi tercih ederim"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olayla ilgili sert bir şekilde açıklama yaparak şunları dile getirdi: "Artık son aşamaya geldik. Silah ve suikast tehditleri. Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca. Yeni bir şey değil uzun zamandır bu tehditler var. Şimdi bu kürsüden bu çetelere, mafyaya, bu paramiliter yapılara seslenmek istiyorum. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar siz mi beni korkutacaksınız? Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri meydan gelin görüşelim. Allah nasip ederse de yaşarsak hayatınız boyunca görüp göreceğiniz en büyük kabus olmaya devam edeceğim. Trolleriniz beni yolumdan çeviremez ve durduramazsınız. Eğer bana bir şey olursa halkıma emanetimdir o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerimizin geleceğidir bu para, bu ülkenin doğmamış bebeklerinin parasıdır o para, bu ülkenin parasıdır o para. Alacaksınız o paranın her kuruşunun tahsis edeceksiniz. Benim size vasiyetimdir bu. 418 milyar doları bunlardan alacaksınız"

kapak_000535

"SADAT'A GOLÜMÜZ OLSUN "

Gazeteci Uğur Dündar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı yayındaki SADAT krizine ilişkin yeni açıklamada bulundu.Twitter hesabından yeni bir açıklama yapan gazeteci Uğur Dündar, Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve bir başka söyleşi için söz aldığını duyurdu.

İşte o paylaşım

“CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. TV100 ve bana karşı en ufak kırgınlığı bulunmadığını, çok amaçlı kumpasın farkında olduğunu belirtti. Röportajı çok beğendiğini söyledi ve yeni bir söyleşi için de söz verdi. Bu da Sayın Kılıçdaroğlu'nun ve benim SADAT'a golümüz olsun!”

HABER MERKEZİ

Ekran Resmi 2023-01-17 16.33.06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yabancılara konut satışında Antalya zirvede

Yabancılara konut satışında Antalya zirvede