Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel Dem Parti'yi ziyaret etti

Özgür Özel Dem Parti'yi ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın DEM Parti'yi ziyaret edecek. Yerel seçimlerin ele alınması beklenen görüşme, DEM Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel Dem Parti'yi ziyaret etti
MUHABİR: Kardelen Özdemir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın saat 12.30'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'ni (DEM Parti) ziyaret edecek.

Özel'in ziyareti, DEM Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Görüşmede 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin de gündeme gelmesi bekleniyor.

Mansur Yavaş’a bile oy verdirdik

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, 4 Aralık'ta MYK'nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmesi eğiliminin öne çıktığını ve bu kararın Parti Meclisi'ne (PM) sunulacağını ifade etti. Doğan, "Türkiye’nin her yerinde yerel seçimlere adaylarımızla girme eğilimi ortaya çıktı. Bu karar PM’de değerlendirilecek” açıklamasını yaptı. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ise 6 Aralık'ta İstanbul'da basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, yerel seçimlerde İstanbul'un kendileri için önemli olduğunu ve kentten yoğun şekilde oy aldıklarını belirtti. Bakırhan, genel bir çerçeve ortaya koyduklarını ve İstanbul için ayrı bir plan yapmadıklarını ifade etti. Seçimlerde sağcı, milliyetçi bir adayı desteklememe kararı aldıklarını belirten Bakırhan, "Herkes İstanbul’u konuşuyor ama Ankara’da biz olmadan kazanma şansı yoktu. Mansur Yavaş’a bile oy verdirdik” dedi. Seçimlere bağımsız girme eğilimlerinin bir taktik olmadığını ve pazarlık amacı taşımadığını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Ocak tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün? 2024 tatil günleri

1 Ocak tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün? 2024 tatil günleri